| | | |

Mijn laatste voorstelling bij Stichting Het Vermoeden was "De soldaat facteur en Rachel"De Soldaat Facteur en Rachel van Arne Sierens werd in juni 2015 gespeeld in de tuin van architectenbureau Mecanoo tijdens het festival Delft Fringe, en in De Tuin op de Pier in het Lloydkwartier te Rotterdam. De Rotterdamse voorstellingen vonden plaats in het kader van het festival 75 Jaar Oorlog In De Stad georganiseerd door het Rotterdams Centrum voor Theater.
Foto: Kees Deenik.


In januari en juni 2014 maakte ik bij Stichting Het Vermoeden "Philip Glass koopt een brood"Philip Glass koopt een brood is een absurde muzikale komedie van David Ives. De voorstelling werd twee keer met veel succes gespeeld. In januari in de Italiaanse delicatesseninkel La Vita è Bella gespeeld en daarna tijdens Delft Fringe in lunchcafé Blueberry.
Foto: Kees Deenik.


Polinka
Polinka was onderdeel van de huiskamervoorstelling 3 x Tsjechov die in het voorjaar en zomer van 2012 werd gespeeld door Stichting Het Vermoeden. Deze voorstelling bevatte drie verhalen van Tsjechov, het bovengenoemde Polinka, dat gespeeld werd op het Tsjechov-festival van augustus 2011 in Café Tsjechov, en Het verhaal van mevrouw N.N. dat werd gespeeld op het Monologenfestival 2012. Het derde verhaal was Onheil.

De Mooie Onbekende
Trailer De Mooie Onbekende
Trailer van de voorstelling De Mooie Onbekende uit 2009Fedde Spoel twittert ook